Staaltje Dutch Design: Ontdek de STEEL Collectie van Studio Mippe

Staaltje Dutch Design: Ontdek de STEEL Collectie van Studio Mippe

Ben je op zoek naar minimalistisch, duurzaam en stijlvol Dutch Design? Zoek niet verder! Studio Mippe presenteert met trots de nieuwe STEEL collectie, een ware samensmelting van functionaliteit en design. Deze opvallende wandplanken en kapstokken laten zien waar Dutch Design om draait: strakke lijnen, hoogwaardige materialen en tijdloze elegantie.

De STEEL collectie wordt op 3 en 4 september geïntroduceerd in Den Bosch tijdens de najaarseditie van de vakbeurs ShowUP. Studio Mippe, opgericht door het duo Michiel en Katelijn Langeveld, maakt met deze collectie weer een stap richting hun designdroom.

Strak en verfijnd: wandplanken

Studio Mippe heeft met STEEL de ultieme combinatie van functionaliteit en schoonheid gevonden. De design wandplanken, voorzien van stevige beugels voor het eenvoudig bevestigen aan de muur, bieden een strak en verfijnd uiterlijk en passen perfect in de keuken of de woon- en werkkamer. Van je mooiste kringloopvondsten tot dat prachtige collectors item, ze komen tot hun recht op deze strakke wandplanken. Het streepje uit het Studio Mippe logo voegt aan alle STEEL producten een exclusieve touch toe. De wandplanken zijn 12,5 cm diep en verkrijgbaar in drie lengtes: 45 cm, 90 cm en 135 cm. Je hebt ook nog eens keuze uit zeven stoere kleuren, waaronder twee nieuwe Mippe kleuren Sage Green en Rust.

 Het is weer (bijna) jassenweer: kapstokken

Met de prachtige design kapstok van Studio Mippe wordt het ophangen van je jas elke dag een klein feestje. Vervaardigd uit hoogwaardig staal en afgewerkt met een fijne structuur poedercoat, bieden ze zowel stevigheid als een mooi slank design. Met zeven stoere kleuropties en twee lengtes, 45 cm en 90 cm, voegen ze een moderne stijl toe aan je gang of slaapkamer. Net zoals de wandplanken zijn de kapstokken eenvoudig te bevestigen met de bijbehorende beugels.

 

Coat Rack Studio Mippe sage green
  

Twee nieuwe kleuren

Studio Mippe bekend om zijn kleurrijke SWEET collectie, voegt speciaal voor STEEL twee nieuwe stoere en trendy kleuren aan het assortiment toe; Sage Green en Rust.

Sage Green: Sage is een zachte groene tint met een vleugje grijs erdoorheen, waardoor het product een rustige en stijlvolle uitstraling krijgt.

Rust: Rust is een kleur die doet denken aan verweerde oppervlakken en natuurlijke aardetinten. Het heeft een diepe oranjebruine basis met subtiele tonen van roestig en verweerd bruin, een trendy kleur die zowel levendig als stoer is.

 

Kleuren STEEL Studio Mippe  

   

Uitbreiding SWEET

En dat is niet alles. Studio Mippe heeft ook de bestaande SWEET collectie uitgebreid met sprankelende nieuwe items. Een ovaal en rond wandplankje behoren nu ook tot de SWEET collectie. En dat zijn niet de enige twee, onderaan dit blog vind je een link naar de nieuwe SWEET producten.

Tot slot 

Michiel en Katelijn hebben met Studio Mippe een combinatie van technische expertise en een gevoel voor kleur en trends gevonden. De lancering van de STEEL collectie in september 2023 markeert een belangrijke mijlpaal in hun creatieve reis.

Kortom, de STEEL collectie van Studio Mippe staat voor minimalistisch, duurzaam en stijlvol. Met de wandplanken en kapstokken is dit een collectie die functionaliteit en strak design naadloos samenbrengt.

Bekijk hier de nieuwe STEEL producten.

Bekijk hier de nieuwe SWEET producten.

Bekijk hier de STEEL brochure

Bekijk hier de SWEET brochure 

 

 

Back to blog