Informatie en onderhoud SWEET SHELF XL en XXL

Monteren

De basis van het wandplankje zijn de twee brackets (beugels). Deze brackets kan je met één schroef en eventueel een plug aan de muur bevestigen. Vervolgens plaats je in de bracket de shelf. De shelf wordt geborgd met een eikenhouten blokje, een lockblock.

Optioneel kan de bracket ook met twee schroeven worden bevestigd. 

Bekijk hier de handleiding van de SWEET Shelf XL 50 cm

Bekijk hier de handleiding van de SWEET Shelf XXL 70 cm

Bevestigingsmateriaal en handleiding
Bij de shelves wordt een bracket & lockblock, bevestigingsmateriaal en handleiding meegeleverd.

Materiaal: staal en poedercoat

De Sweet shelf is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is afgewerkt met een fijne structuur poedercoating. Het houten lockblock is van FSC gecertificeerd Europees eikenhout.

Schoonmaken
Gepoedercoat staal staat bekend om zijn duurzaamheid en heeft gelukkig weinig onderhoud nodig. Zijn de plankjes vies geworden dan kunnen ze eenvoudig worden schoongemaakt.

Om de wandplankjes schoon te maken volg je een paar eenvoudige stappen om ze weer fris te laten stralen. Zorg ervoor dat je een zachte doek of een zachte borstel bij de hand hebt. Maak een oplossing van lauw water en een milde zeep. Gebruik nooit agressieve of bijtende reinigingsmiddelen, omdat deze de gepoedercoate afwerking kunnen beschadigen.

Verwijder eerst eventueel vuil of stof, vervolgens dompel je de doek of borstel in de zeepoplossing en reinig hiermee het oppervlak van het wandplankje.

Neem het plankje af met schoon water om alle zeepresten te verwijderen, droog het vervolgens af met een schone doek, dit voorkomt waterstrepen.

Lokale productie
De Sweet shelf wordt geproduceerd in Nederland.