Retourneren

Mag ik een artikel retourneren?
Jazeker, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Enkel de kosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Studio Mippe geretourneerd moeten worden. Wil je je bestelling retourneren neem dan contact met ons op via info@studiomippe.com. Wij zullen het verschuldigde bedrag terugstorten zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Hoe kan ik een retour aanmelden?
Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht zoals hierboven beschreven, meld je jouw retour aan door ons te mailen (binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel). Je kunt een e-mail sturen naar info@studiomippe.com onder vermelding van het bestelnummer. Je ontvangt vervolgens per email de retourinformatie.

Wat zijn de voorwaarden van het retourneren?

  • Artikelen moeten (indien redelijkerwijze mogelijk) in originele staat en originele verpakking geretourneerd worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat, mogen wij kosten in rekening brengen.
  • Retour moet binnen 14 dagen na ontvangst bij ons zijn aangemeld.   


Kan ik een artikel omruilen?
Omruilen is in overleg mogelijk. Hiervoor kan je contact opnemen met ons door een mail te sturen naar info@studiomippe.com. Je betaalt wel zelf de kosten van het terugsturen van het artikel.

Kan een retour worden opgehaald?
Wij halen geen artikelen op, je zou kunnen informeren bij de vervoerder.

Wanneer wordt het bedrag teruggestort?
Wij streven ernaar om de retour binnen 3 werkdagen na binnenkomst te verwerken en zullen uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour het bedrag terug storten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het bedrag wordt teruggestort naar de rekening waarmee is betaald. 

Kan ik het artikel zelf terugbrengen naar jullie?
Dat is in overleg mogelijk. Hiervoor kan je contact opnemen met ons door een mail te sturen naar info@studiomippe.com. Uiteraard dien je je wel te houden aan de voorwaarden van het retourneren.