Sweet wandsysteem

Studio Mippe bedenkt en ontwerpt mooie producten voor elk interieur, zoals het Sweet wandsysteem, een hoogwaardig modulair wandsysteem wat makkelijk te bevestigen is, maar net even anders is door kleine details, de kleur en de zichtbare verbindingen van de producten.

Sweet kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Sweet wallsysteem wandplankjes in de kleuren paars geel en roze met kunstkaartDe basis is een bracket. Deze bracket wordt met één schroef en plug aan de muur bevestigd. Vervolgens kan er in de bracket een shelf of een tray worden geplaatst. De shelf of tray wordt geborgd met een eikenhouten blokje, een lockblock. De shelves en trays zijn er in verschillende maten en negen verschillende kleuren, daardoor kan er naar wens van de gebruiker een mooie speelse wand worden gecreëerd.
Sweet wandsysteem in verschillende maten aan de muur met daarom een tegel met skiërs, vazen van keramiek

De trays kunnen dus aan de muur, maar ook voor op tafel of op een leuk kastje zijn ze heel geschikt. De verschillende maten zijn met elkaar te combineren, zodat er een kleurrijk en speels palet ontstaat.

Bevestigingsmateriaal en handleiding
Bij de Sweet shelves, Sweet flower shelf, Sweet hook on! en de Sweet Mirror wordt er een bracket & lockblock, bevestigingsmateriaal en handleiding meegeleverd.
Voor de trays kan er los een bracket & lockblock (inclusief bevestigingsmateriaal en handleiding) worden gekocht.

Sweet spiegelset
De Sweet See You! spiegelsets, worden met een grotere bracket aan de muur bevestigd, de sets worden geleverd met een Sweet Mirror, een tray in de maat medium, een Hook On! (alleen bij set 1), een bracket-3, drie lock blocks, bevestigingsmateriaal en een handleiding.

Staal en poedercoat
De Sweet collectie is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is afgewerkt met een fijne structuur poedercoating.

Lokale productie
Sweet wordt geproduceerd in Nederland.

Naar de collectie