Over Studio Mippe

Eenvoud, kleur en praktisch toepasbaar, daar draait het om voor studio mippe. Met kleur maak je het eenvoudige levend.

Studio Mippe is een nieuwe Nederlandse ontwerpstudio, gestart in 2021 door Michiel en Katelijn Langeveld.

Over Michiel
Michiel is sinds hij kan lopen bezig met het maken van mooie dingen. In 1995 studeerde hij Cum Laude af als industrieel product ontwerper in Den Haag. Niet zo gek dat hij carrière maakte in de ontwerpwereld. Hij won de afgelopen jaren diverse designprijzen, waaronder een Best of the best Red dot Award. Michiel ís design, verwerkt techniek en materiaal op fabuleuze wijze en kan alles maken wat hij ziet én wat Katelijn hem vraagt.

Over Katelijn
Katelijn volgt alle trends in design- en woonbladen op de voet, ze kan ze spellen. Ze heeft het juiste gevoel voor trends en kwaliteit en houdt dus van kleur. Vooral van kleur met een briljante naam en laat ze die nou zo uit haar mouw schudden. Ook heeft ze elke dag een nieuw idee, Michiel draait overuren.

Over Studio Mippe
Wat volgens Studio Mippe ontbrak in de wereld van design, maken ze zelf. Wat dat is? Ze misten de juiste manier om mooie vondsten – van design tot kringloopgeluk, maar zeker ook dat familieportret – te etaleren. Het leidde tot plankjes en schaaltjes met een ophangsystem waarmee iedereen zijn of haar unieke object kan uitlichten. De ophangsystemen zijn subtiel want zo mooi gemaakt dat ze niet opvallen, maar er wél zijn. Design, zoals design hoort te zijn. Het zijn bescheiden – vanzelfsprekend – kleurrijke ‘color pops’ die passen in elk interieur.

Sweet
Ook hebben steeds meer winkels Studio Mippe ontdekt en is de collectie SWEET in steeds meer plaatsen te verkrijgen.

SWEET; lief en tegelijkertijd pittig genoeg om je tanden in te zetten. En met een knipoog naar Sweet-lake-city, de plaats waar alles ooit begon.

 

Studio Mippe