Nominatie Creators Community Design Award in Denemarken

Nominatie Creators Community Design Award in Denemarken

We zijn ongelofelijk trots en vereerd om te delen dat we recentelijk genomineerd waren voor de prestigieuze Creators Community Design Award tijdens Formland, de toonaangevende beurs voor de interieur- en designindustrie. Deze erkenning is niet zomaar iets; het is een bevestiging van onze toewijding en harde werk in een industrie die bekend staat om haar innovatie en creativiteit.

De jury bestond uit Anders Nørgaard ( Nørgaard Design) , Susanne Østergaard (HAY), Lena Boel (Cocuura) en Mads Arlien-Søborg (Trendwatcher, Lifestyle and Design Expert). Niet mis dus en echte kenners in hun vakgebied! 

De jury beoordeelde de inzendingen op basis van vier belangrijke criteria: esthetiek & design, functionaliteit, kwaliteit en commerciële waarde. Deze aspecten zijn de kern van ons werk, en het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen opgemerkt en gewaardeerd worden door experts in de industrie.

Hoewel we de award dit keer niet in ontvangst mochten nemen, is de nominatie op zich al een enorme eer, vooral gezien de concurrentie van talrijke prachtige Deense merken. Deze erkenning geeft ons extra motivatie om door te gaan met ons werk en blijft ons inspireren om te blijven innoveren en uitblinken in ons vakgebied.

Het is een moment om stil te staan bij hoe ver we zijn gekomen en om enthousiast vooruit te kijken naar wat de toekomst nog meer in petto heeft.

Dank aan iedereen die ons tot nu toe heeft ondersteund. Jullie aanmoediging en geloof in ons werk betekent veel voor ons. Op naar nog meer creativiteit, innovatie en hopelijk nog vele nominaties en awards in de toekomst!

Terug naar blog