Stijlvolle gele stalen wandplankjes: verrijk je Interieur met de SWEET Collectie van Studio Mippe

Zoek je een stijlvolle manier om kleur en functionaliteit aan je interieur toe te voegen? Ontdek onze gele stalen wandplankjes uit de SWEET collectie van Studio Mippe, de perfecte combinatie van vorm en functie voor elke ruimte. Deze moderne gele wandplanken bieden een praktische en aantrekkelijke oplossing voor het laten zien van je favoriete items.

 

De SWEET shelf, een must-have wandplank in elke stijlbewuste woning, is niet alleen een manier om je ruimte te organiseren, maar ook om een opvallende colour pop toe te voegen. Of je nu een fotolijst, kunstwerk, of een dierbare herinnering wilt tentoonstellen, deze plank biedt de ideale achtergrond met zijn levendige gele kleur en robuuste stalen constructie.

Elke gele stalen wandplank komt met een complete set voor installatie, inclusief de stijlvolle bracket (wandbeugel) en het eikenhouten lock block, verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Het gepoedercoate staal van de plank, gecombineerd met het FSC gecertificeerde eikenhout van de bracket, garandeert een langdurig en onderhoudsvriendelijk gebruik.

Onze collectie biedt niet alleen functionaliteit met zijn ruimtebesparende design van 25 cm lengte en 5,5 cm diepte, maar staat ook garant voor stijl. Verkrijgbaar in negen trendy kleuren, waaronder het opvallende geel, is elke wandplank versierd met het kenmerkende hartje van Studio Mippe, wat een lieflijke touch toevoegt aan jouw wanddecor.

In de verpakking vind je naast de shelf ook de noodzakelijke bracket en lock block, een gebruiksvriendelijke handleiding, en de montagebenodigdheden voor een vlotte installatie.

Upgrade je interieur met onze gele stalen wandplankjes en voeg een touch van kleur en stijl toe aan je muren. Of je nu op zoek bent naar een enkele plank voor een specifiek accent, of meerdere shelves wilt combineren voor een dynamische uitstraling, onze collectie biedt de perfecte optie voor elke behoefte. Bestel vandaag nog en laat je inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van onze wandplankjes!

Bekijk hier de medium wandplankjes uit de SWEET collectie.

Voor grotere gele wandplanken kan je hier terecht.